27 éves korában elhunyt az egykori gyereksztár, Austin Majors (galériánkban), akit a NYPD Blue-ban és az NCIS-ben ismerhetett meg a világ.

Majors szombat éjjel halt meg, miközben egy Los Angeles-i hajléktalanszállón tartózkodott - írja a TMZ. A 27 éves fiatalember feltehetően halálos mennyiségű fentanilt nyelt le - közölték az poldal forrásai.

Majors családja közleményt adott ki a halálával kapcsolatban, melyben azt mondták, hogy a színész "szerető, művészi, briliáns és kedves ember volt."

"A USC Filmművészeti Iskolájában diplomázott, szenvedélye a rendezés és a zenei produceri munka volt."

A család folytatta: "Austin húga, Kali azt mondja, hogy a legkedvesebb emlékei Austinhoz fűződnek, amikor együtt nőttek fel a forgatásokon, önkénteskedtek a 'Kids With a Cause' rendezvényein, és együtt túráztak hátizsákkal."

"Austin olyan fiú, testvér, unoka és unokaöcs volt, aki büszkévé tett minket, és örökre nagyon hiányozni fog nekünk."

Kali az Instagramon osztott meg egy tisztelgést a bátyja előtt, személyes fotókkal a gyerekkorukból.

Majors 1997-ben kezdte a karrierjét, számos sorozatban tűnt fel, azonban a rajongók leginkább Theo Sipowiczként emlékeznek rá a NYPD Bluesban. Majors karaktere hét évadon keresztül a sorozat főszereplőjének, Andy Sipowicznak fia volt, akit Dennis Franz színész alakított.

2022-ben megkapta  Young Artists Awardot a NYPD Blue című sorozatban Theo Sipowicz szerepéért. Ugyanerre a díjra jelölték 2003-ban és 2004-ben is.