Újabb részletek derültek ki Anne Heche (Hat nap, hét éjszaka, Fedőneve: Donnie Brasco) múlt hónapban történt autóbalesetével kapcsolatban

Az új felvételeken, amelyeket a Los Angeles-i rendőrség adott ki az esetet követően, kiderült, hogy a színésznő beszorult az autójába, miután egy háznak ütközött. Az NBC4′s I-Team által megszerzett, majd az Entertainment Weekly által közölt felvételekből kiderült, hogy a tűzoltóknak 20 percbe telt, mire felfedezték, hogy a színésznő az autóban van, és további 20 percbe, mire kihúzták az égő járművet az házból, hogy Heche végül orvosi ellátásban részesülhessen.

A nagy tűz és füst miatt nem lehetett rendesen hozzáférni a járműhöz, vagy tisztán belátni az utastérbe, mondta Richard Fields, a LAFD helyettes parancsnoka az NBC4-nek. Emellett megemlítette, hogy a színésznőre nem a volán mögött, hanem az utasülés padlóján bukkantak rá.

Anne Heche-t végül augusztus 14-én kapcsolták le az életfenntartó gépekről, két nappal azután, hogy agyhalottnak nyilvánították.