Trilógia lesz a Han Solo-filmbőlA kép forrása: theactionpixel.com

Alden Ehrenreich három alkalommal is magára öltheti a legendás űrcsempész karakterét.

A Disney hosszú távra tervez Alden Ehrenreich Han Solójával, írja a  The New York Daily News. A portál értesülései szerint ugyanis a stúdió trilógiát szeretne építeni a karakter köré, mely mindössze azon fog múlni, hogy a  Phil Lord és Chris Miller  rendezésében készülő Star Wars spinoff miként teljesít a kasszáknál.

Ezt támasztják értesüléseik is, melyek szerint a színész három filmre szóló szerződést írt alá a Disney-vel, sőt, akárcsak a Marvel univerzum esetében, könnyen előfodulhat, hogy Han Solót cameoszerepekben is láthatjuk majd, akár már a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetben. Ne feledkezzünk meg arról, hogy a közelmúltban új jeleneteket forgattak a szóban forgó filmhez, ekkor pedg már Ehrenreich is rendelkezett szerződéssel.  

Star Wars: Han Solo 2018. május 25-én debütál a mozikban. A történetről és a további szereplők személyéről egyelőre nincsenek információk.

akció | kaland | sci-fi

A raboskodó Jyn Erso-t kiszabadítják a lázadók. Amikor a Jyn megtudja, hogy apját fogva tartja a Birodalom, és arra kényszerítik, hogy építsen meg számukra egy mérhetetlen... több»