Trónok harca: Játssz, és légy Te a Hét Királyság uralkodója!

Már csak 4 nap és megérkezik az HBO-ra és az HBO GO-ra az év legjobban várt sorozata, a TRÓNOK HARCA! A 6. évad különlegessége, hogy ezúttal senki (na jó, Barack Obama már igen) nem tudja, hogyan folytatódik a történet, hiszen az HBO sorozata lehagyta a George R. R. Martin könyveit, így még a legnagyobb rajongók is csak tapogatózhatnak a történettel kapcsolatban…

Pont emiatt egy különleges játékra invitálunk Téged és a sorozat rajongóit. A TÉTEK HARCA című, 10 héten át tartó játékban epizódról epizódra felteszünk 3 kérdést, és Te döntöd el, hogy mennyi (virtuális) aranytallért teszel fel tétnek. Érdemes játszani, hiszen a 10. hét végén egy Xbox 360-at Trónok harca játékkal + egy éves HBO GO vouchert (a legjobb sorozatok és filmek az HBO online videótárában), továbbá értékes ajándékcsomagokat lehet nyerni.

Eljött az évad, amitől fogva a Trónok harca minden eddiginél kiszámíthatatlanabbá válik. Vajon van elég bátorságod felvenni a kesztyűt a többi elszánt harcossal, és megtippelni a folytatást?

Szállj harcba minden héten és legyél Te a Hét Királyság uralkodója!

A Tétek Harca izgalmakkal teli világában a Trónok Harca hatodik évadának történéseit tippelheted meg értékes nyereményekért. A játékban virtuális arany pénzekkel gazdálkodhatsz, és minden attól függ, hogy mennyire ügyesen forgatod a téteket.

A játékot itt érheted el. Sok sikert!

Láttad már a hatodik évad supercut verzióját, melyben az összes eddig kiadott ízelítőt és új jelenetet egy helyen találod? Nem! Odalelnt megtalálod!

Kövess minket Facebookon és Google+-on is!

92 Trónok harca (2011)

akció | dráma | fantasy

A Trónok harca George R.R. Martin nemzetközi sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának adaptációja, melyben a nagyhatalmú családok élet-halál harcot vívnak Westeros... több»