Nic Pizzolatto nélkül, Barry Jenkins (Holdfény) és a mexikói filmrendező, Issa López közreműködésével folytatódik az HBO nagysikerű sorozata. Itt A törvény nevében 4. szezonjának első képsorai.

A negyedik évad tehát a True Detective: Night Country címet viseli, a történet Alaszkában játszódik, ahol Jodie Foster (galériánkban) egy új nyomozót alakít, aki egy rejtélyes bűntényt próbál megoldani. 

Foster mellett a további szerepeket Kali Reis, John Hawkes, Christopher Eccleston, Fiona Shaw, Finn Bennett, Anna Lambe, Aka Niviâna, Isabella Star Lablanc és Joel D. Montgrand alakítják.

Íme a hivatalos szinopszis:

Amikor a hosszú téli éjszaka beköszönt az alaszkai Ennisben, a Tsalal sarkvidéki kutatóállomást működtető nyolc férfi nyomtalanul eltűnik. Az ügy megoldásához Liz Danvers (Jodie Foster) és Evangeline Navarro (Kali Reis) nyomozóknak szembe kell nézniük a múltjukkal és a sarkvidéki jég alatt rejlő sötét igazságokkal.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor kerül képernyőre a True Detective: Night Country, addig is mutatjuk az előzetest idelent.