Új a Netflixen: 50 országban a top10-ben az új műsor, ez most a legnézettebb a világon (1. hét, 2023)

Egy kíméletlen standup comedy különkiadás, egy sikeres YA könyvadaptáció és a Netflix brit királyi családról szóló, sztárokkal teletűzdelt drámájának utolsó évada. Mi a közös bennük?

A streamingszolgáltató rendszeresen frissített globális Top 10-es listájának legfrissebb adatai alapján jelenleg a világ legnagyobb Netflix-műsorai közé tartoznak - amelyet ezen a héten Ricky Gervais új, egyórás stand up estje ural, amely 50 országban a Netflix e heti toplistás műsorai közé tartozik!

A legfrissebb rangsorban a világ jelenlegi 10 legjobb (a nézettségi adatok alapján), angol nyelvű Netflix-sorozatát találjátok. 

De lássuk, mit is hozott nekünk Gervais?

Ami Gervais új Netflix-es különkiadását illeti - amely egyike annak a három stand up különkiadásnak, amely a streamingszolgáltató globális Top 10-es listáján szerepel ezen a héten -, a hétvégén a színész megosztott egy elméletet az X-en arról, hogy a Netflix miért nem foglalkozott az új különkiadás népszerűsítésével.

"A Netflix azért nem csinál plakátokat, mert nem érnek rá" - elmélkedett Gervais.

Amikor pedig az egyik rajongója megkérdezte, hogy szerinte miért van ez így, a komikus visszavágott: "Azt hiszik, hogy óriási lesz, mindegy". Ami, mint az új adatokból kiderül, be is igazolódott.

Az új műsorban Gervais egyfajta figyelmeztetésként a könnyen megsértődők számára X-en/twitteren azt írta: "Beszélek szexről, halálról, pedofíliáról, fajról, vallásról, fogyatékosságról, szólásszabadságról, globális felmelegedésről, holokausztról és Elton Johnról. Figyelmeztetlek titeket." 

A listán szerepel még a következő két cím is: Fireplace 4K — 1.9 millió megtekintéssel, a megnyugtató kandalló képe karácsonykor érthetően népszerű volt és a Bebefinn Playtime - 1,5 millió megtekintéssel.

A műsorok mindegyike csak egyetlen kattintásnyira van tőled, ha van Netflix előfizetésed! Csak menj a mafab adatlapjukon található Netflix ikonra, kattints és már nézheted is őket!

#8

84 Az ifjú Sheldon  (2017)

(8) (3)

vígjáték

HBO Max | Netflix | TV-ben (Comedy Central, csütörtök 01:33)

Az Agymenők (The Big Bang Theory) című sorozat előzményszériája a 9 éves Sheldon Cooper és családja megpróbáltatásait követi nyomon. Nem könnyű a matekzseni gyerkőc élete... több»

1,5 millió megtekintés
#7

dokumentum | vígjáték

Netflix

Trevor Noah elmeséli mulatságos utazásait a világ körül, a különféle himnuszoktól a furcsa kulturális normákig. több»

Rendező: David Paul Meyer
Szereplők: Trevor Noah
1,7 millió megtekintés
#6

dokumentum | háborús | történelmi

Netflix

Ez a dokumentumfilm a konfliktus minden oldaláról származó, élénken feljavított archív felvételek és hangok segítségével úgy kelti életre a második világháborút, mint még... több»

Rendező: Rob Coldstream
1,8 millió megtekintés
#5

vígjáték

Dave Chappelle a színpadi bántalmazásától kezdve a világ körüli pofonokig mindent elszabadít ebben a szabadszellemű és cenzúrálatlan stand-up comedy különkiadásban. több»

Rendező: Stan Lathan
Szereplők: Donnell Rawlings
2,2 millió megtekintés
#4

62 Totál KO  (2023)

(4)

akció | dráma | vígjáték

Netflix

A különleges erők elit csapata egy halálos terrorista hálózat nyomába ered, amelynek a terve, hogy felrobbantja Las Vegast. több»

2,6 millió megtekintés
#3

dráma | történelmi

Netflix

A következő évad ott folytatódik, ahol az 5. évad véget ért, és a walesi hercegnő halála előtti utolsó napokról szól, amikor egy autóbalesetben életét vesztette ő és... több»

3,6 millió megtekintés
#2

dráma | romantikus

Netflix

A történet a tizenöt éves manhattani Jackie Howardot követi, aki egy tragikus balesetben elveszíti családját. Jackie maga mögött hagyja a kiváltságos és rendezett New York-i... több»

5,4 millió megtekintés
#1

vígjáték

Netflix

Ricky Gervais ellentmondásos álláspontokat oszt meg a politikai korrektségről és a túlérzékenységről az emberiség végéről szóló, tabudöntögető komédia különkiadásában. több»

Rendező: John L. Spencer
Szereplők: Ricky Gervais
8 millió megtekintés