Enyhén szólva sem nyűgözte le a kritikusokat a Netflix legújabb sci-fije, a Jennifer Lopez főszereplésével készült Atlas.

Brad Peyton rendezése ugyanakkor a hazai előfizetők körében a mai napon a legfelkapottabb tartalomnak számít a platformon olyan produkciókat előzve meg, mint a Jó kezekben 2. és a Brooke Shields főszereplésével készült A menyasszony anyja című romantikus vígjátékokat. 

Az Atlas története egy mondhatni posztapokaliptikus világot tár elénk, amelyben az emberiség és a mesterséges intelligencia ádáz küzdelmet vív a túlélésért. Bár úgy tűnik, hogy fajunk nyerésre áll, hiszen a robotok vezetője, a terroristának kikiáltott Harlan elhagyta a bolygónkat, egy utolsó üzenetben azonban meghagyta, hogy még visszatér.

Atlas Shepherd sikerül Harlan nyomára bukkanni egy távoli bolygón, így azonnal egy különleges egység indul a robot elfogására, hogy egyszer és mindenkorra véget vessenek az emberiséget fenyegető veszélyek.

A Rotten Tomatoes portálon az Atlast mindössze 16 százalékra értékelték a kritikusok, a nézők pedig 55 százalékot adtak rá, amely nem tűnik túl biztatónak, mindemellett a hazai közönség is 53 százalékra értékelte a Mafabon.

A film nem mellékesen parád szereposztást kapott, hiszen Lopez mellett a főszerepekben Mark Strong, Sterling K. Brown, Lana Parrilla, Simu Liu, Sammi Hanratty, Briella Guiza és Greg Cohan láthatók.

Az Atlas tehát elérhető a platformon, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

61 Atlas  (2024)

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy sötét jövő, ahol egy mesterséges intelligenciával rendelkező katona úgy dönt, hogy a háborút csak úgy lehet megszüntetni, ha kipusztul az emberiség. több»