Az Antal Nimród által rendezett Elégtétel Liam Neeson főszereplésével nagyot megy a Netflixen. Ez most a legnépszerűbb film a magyar nézők körében.

A történet Matt Turnerről szól, aki veszélyes helyzetbe kényszerül, amikor egy robbantó csapdába ejti az autójában azzal a fenyegetéssel, hogy felrobbantja azt. A cselekmény Berlinben bontakozik ki, ahol jómódú Matt belekeveredik egy halálos játszmába, amely próbára teszi őt, és feltárja a közeli munkatársát érintő csalás bonyolult hálóját.

Érdekes előfeltevése és Liam Neeson főszereplése ellenére a filmet vegyesen fogadták a  kritikusok és a nézők. A produkció mindössze 29 százalékot kapott a kritikusoktól a RottenTomatoes-on, míg a hazai nézők 62 százalékra értékelték a mafabon.

Ha még nem láttad volna, a mafabos adatlapról el is indíthatod a Netflix logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | dráma | kaland | krimi | thriller

A film egy sikeres Wall Street-i ügyvezető történetét követi nyomon, aki munkába menet felfedezi, hogy egy ismeretlen támadó bombát helyezett el az autójában. A nap folyamán egy... több»