71 Alkonyat  (2008)

Visszatér az Alkonyat széria, hivatalossá vált ugyanis, hogy Midnight Sun címmel megjelenik a nagysikerű regényfolyam újabb folytatása.

A Good Morning Show című műsorban ugyanis maga a szerző, Stephanie Meyer árulta el, hogy közel 10 évnyi várakozás után a boltokba kerül a Midnight Sun, amely ezúttal Edward szemszögéből meséli el a történéseket.

Meyer regényei 100 milliós példányban keltek el az elmúlt években, amelyek filmes adaptációi csaknem 3,3 milliárd dolláros bevételt hoztak a konyhára, noha mind a kritikusok, mind pedig a mozirajongók egy része igencsak elverték rajta a port.

“Őrült időket élünk, és egyáltalán nem voltam abban biztos, hogy ez a megfelelő alkalom arra, hogy kiadjuk a könyvet, de a legtöbben nagyon, nagyon hosszú ideje vártok erre. Bocsi a rossz időzítés miatt. Remélem, hogy segít majd kirántani egy kicsit a valóságból benneteket. Nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthatom veletek” - nyilatkozta maga a szerző a kötet megjelensével kapcsolatban.

Bár felmerült, hogy a jövőben értelemszerűen film is készülhetne a könyvből, erről azonban egyelőre nem érkezett hivatalos megerősítés, mindenesetre Robert Pattinson aligha vállalja el újra szerepet, hiszen a színész korábban már elmondta, hogy mennyire megbánta, hogy részt vett a film munkálataiban.