Új az HBO Max-on: A platform egyik legjobb sorozata, mától nézhető a 2. évad

Az HBO saját gyártású sorozatának első évada még tavaly érkezett a streamingszolgáltató kínálatába. Már akkor nagy port kavart rendhagyó hangvételével, ahogy az NBA legendákat ellentmondásosan és nem éppen pozitív fényben tüntette fel. Az első évadban az 1979-1980-as évadban találkozhattunk a Los Angeles Lakers csapatával, amikor Jerry Buss megvásárolta őket és Magic Johnson csatlakozott hozzájuk.

Az első évad középpontjában a Lakers bajnoki győzelme állt, amivel megváltoztatták az NBA történelmét. A sorozat sok elismerést kapott a nézőktől és kritikusoktól is egyaránt, annak ellenére, hogy az erősen dramatizált és a valóságot elferdítő produkciót sok támadás érte a valódi játékosok részéről.

Mivel a 80-as évek NBA terepe nagyon sok történetszálat kínál a sorozat alkotói számára, nem is volt kétséges, hogy eljön a második évad, amit már tavaly bejelentettek nem sokkal az első évad premierje után. Az új évad első epizódja mától nézhető az HBO Max-on, a további részek hetente érkeznek majd.

A sorozat valós eseményeken alapul, a második évad konkrétan az 1980-as döntő utáni eseményekre koncentrál, és a csúcspontja a legnagyobb sztárok visszavágójában érkezik el - Magic Johnson kontra Larry Bird.

Jason Clarke, Adrien Brody, John C. Reilly és Quincy Isaiah visszatérnek, hogy megismételjék szerepeiket. Mindemellett Sean Patrick Small és Michael Chiklis is újra feltűnnek, illetve egy új karakter is csatlakozik a sorozathoz, akit Ari Graynor alakít majd.

Ha kíváncsi vagy a sorozatra, a mafabos adatlapról a Lejátszás az HBO Max-on mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | életrajzi | sportfilm

Paul Westhead, Pat Riley és Magic különféle kihívásokkal néznek szembe. Jerry West megteszi következő lépését az általános igazgatóvá válás irányba. Az apaság is szóba... több»