Új fotók érkeztek a Jurassic World: Világuralom forgatásáról

Az utóbbi időben meglehetősen csendes volt a Jurassic World: Világuralom háza a tája, a koronavírus-járvány következtében kialakult helyzet miatt ugyanis szünetelt a produkció forgatása. Jó hír viszont, hogy a stáb visszatért Máltára, hogy folytassák a munkálatokat, amelyekről néhány izgalmas fotó is érkezett.

Bár egyelőre nem ismert a Világuralom szinopszisa, a fotók alapján nagyon úgy tűnik, hogy egy új faj is megjelenik a történetben, amely különösmód a T. Rex és a korábban látott Pyroraptor keresztezésének tűnik. Persze kérdéses, milyen szerephez is jut majd ez az új faj a történetben, egy biztos, hőseink nem szeretnének összefutni vele.

És ha már a hősökről van szó, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard párosa mellett a régi kedvenceink is visszatérnek a filmben, köztük Sam Neill, Laura Dern és persze Jeff Goldblum, aki egy korábbi interjúban azt is megerősítette, hogy nem csupán egy-egy kisebb cameo erejéig tűnnek fel a produkcióban.

“Egészen októberig forgatunk majd, Colin Trevorrow egyszerűen fantasztikus rendező és író egyben, és rengeteg embert maga köré gyűjtött. Remek lesz” - nyilatkozta a színész.

A Jurassic World: Világuralomra egyelőre azonban még várniuk kell, hiszen a film a tervek szerint 2021. június 11-én kerül a mozikba.