81 John Wick  (2014)

Az elmúlt hónapokban szinte semmit sem hallottunk a John Wick-spinoff előkészületeiről, amely várhatóan egy egészen új perspektívát nyit majd a franchise-ban.

A The Hollywood Reporter magazinnak adott legfrissebb interjújában maga Chad Stahelski árulta el, hogy maga a projekt Ballerina címen kerül majd a mozikba. A női főszereplős spinoff várhatóan egy kissé más akciójelenetekkel működik majd, mint az eredeti részek, ettől függetlenül viszont ugyanúgy hozza a látványt.

“Szóval nem az történik, hogy újra és újra ismételjük csak magunkat a látványos fegyverforgatással, hanem egy új karaktert hozunk a történetbe, aki teljesen más személyiség, így teljesen más a hozzáállása is a dolgokhoz” - nyilatkozta Stahelski.

A rendező azt is elmondta, hogy a forgatókönyvön jelenleg is gőzerővel dolgozik Wilseman és Say Hatten, akiknél jobb kezekben nem is lehetne a projekt. A főszereppel kapcsolatban pedig Chloë Grace Moretz neve is felmerült, bár mindezt egyelőre sem maga a színésznő, sem pedig a Lionsgate nem erősítette meg hivatalosan.

Egyelőre sajnos a hivatalos premierről sincsenek bővebb információk, mindenesetre a John Wick 4 várhatóan 2022. Május végén kerül majd a mozikba.