Ha minden a tervek szerint halad, akkor rövidesen szemtanúi lehetünk, hogy a A törvény nevében első évadának készítői valami egészen újba fognak majd.

A Collider magazin legfrissebb értesülései szerint legalábbis Nic Pizzolatto „szakított” az HBO-val és legújabb sorozatötletét átvitte az FX Production-höz, amely szintén a Disney égisze alá tartozik. A sorozat előkészületeihez pedig máris csatlakozott a True Detective zseniális első évadának sztárja, Matthew McConaughey.

Az már most tudható, hogy Pizzolatto új sorozata a Redeemer címet viseli majd, amely Patrick Coleman The Churchgoer című regényén alapszik majd. A történet egy egykori biztonsági őr elszánt nyomozásba kezd egy eltűnt nő után, az ügy pedig fokozatosan egyre hátborzongatóbbá és rejtélyesebbé válik, ahogy egyúttal számos korrupciós botrányra is fény derül.

Premierdátumot egyelőre nem kapott a sorozat, közeljövőben azonban nagy valószínűséggel gyakrabban hallhatunk majd az előkészületekről. A Tru Detective háza tája csendes mostanság, az viszont biztosra vehető, hogy zöld út nyílt a negyedik évad számára.