Újabb Bourne-filmek vannak kilátásban!

A Universal elkötelezett a további folytatások mellett.

Hamarosan a mozikban a Jason Bourne, azonban ha a stúdión múlik, nem utoljára láthatjuk az ikonikus kémet a mozivásznon. Bár a harmadik rész után a rendező Paul Greengrass és Matt Damon is világossá tették, hogy végeztek a franchise-zal, végül a rajongók és a Universal nyomására csak rábólintottak a folytatásra.

"Bár Matt és Paul is egyértelművé tették számunkra, hogy nem akarnak visszatérni, soha nem szerettünk volna ezt véglegesnek tekinteni" - mondta a stúdió elnöke, Donna Langley a The New York Times-an adott interjújában. "Nézd, a cél az lenne, hogy Matt és Paul addig készítsenek további Bourne-filmeket, ameddig csak módjukban áll" - tette hozzá.

A harmadik rész után a Universal Jeremy Rennerrel próbált új életet lehetni a franchise-ba, és bár A Bourne-hagyaték nem teljesített rosszul, Damon és Greengrass visszatérésével lekerült a napirendről a spinoff folytatása.

A Jason Bourne július 28-án debütál a hazai mozikban. 

77 Jason Bourne (2016)

akció | thriller

Jason Bourme filmtartalom: A CIA egykori leghalálosabb ügynöke kilép az árnyékból Paul Greengrass látványos akciófilmjében. "Az, hogy mindenre emlékszel, még nem jelenti azt,... több»