2018.07.20   szerző: Varga_Júlia   hozzászólások: 0

A John Wick: 3. felvonás - Parabellum forgatása eddig is a New yorki járókelők egyik kedvenc témája volt, hiszen a város számtalan pontján tűnik fel rendszeresen a komplett stáb, hogy mindenféle nyaktörő jelentet vegyen fel.

Újabb izgalmas forgatási videó szivárgott ki a John Wick 3-ról

Az utca embere számos kincset érő forgatási fotóval és videóval örvendeztette már meg azon kevésbé szerencséseket, akik nem New Yorkban élnek, és most új felvételen kerültek fel a netre Keanu Reevesről, ahogy épp lovas jeleneteket forgat.

A Joh Wick-filmek szinte a semmiből érkeztek és tettek szert hatalmas rajongótáborra, illetve nyerték el a kritikusok tetszését, mint kiválóan megírt és megalkotott akció-thrillerek, a harmadik rész pedig hivatalosan is lezárása lesz a történetfolyamnak. A 3. felvonás hivatalosan a Parabellum címet viseli, amiből már következtethetünk arra, hogy az eddigi filmek megvívandó harcai sehol sem lesznek a végső háborúhoz képest.

A történet szerint bérgyilkos főhősünknek az egész várossal szembe kell szállnia, ha élve szeretne kikeveredni a buliból – és a jelen felvételek tanulsága szerint ez lóháton is megy neki.

A Parabellumot ismét Chad Stahelski rendezi Derek Kolstad forgatókönyvéből, és Reeves mellett feltűnik benne Halle BerryLaurence FishburneAnjelica HustonIan McShaneMark Dacascos és Jason Mantzoukas. A film 2019. május 17-én kerül majd a mozikba, azaz már csak egy kicsivel kevesebb mint egy évet kell rá várnunk.

Íme a friss felvételek: