Újabb izgalmas forgatási videó szivárgott ki a John Wick 3-ról

A John Wick: 3. felvonás - Parabellum forgatása eddig is a New yorki járókelők egyik kedvenc témája volt, hiszen a város számtalan pontján tűnik fel rendszeresen a komplett stáb, hogy mindenféle nyaktörő jelentet vegyen fel.

Az utca embere számos kincset érő forgatási fotóval és videóval örvendeztette már meg azon kevésbé szerencséseket, akik nem New Yorkban élnek, és most új felvételen kerültek fel a netre Keanu Reevesről, ahogy épp lovas jeleneteket forgat.

A Joh Wick-filmek szinte a semmiből érkeztek és tettek szert hatalmas rajongótáborra, illetve nyerték el a kritikusok tetszését, mint kiválóan megírt és megalkotott akció-thrillerek, a harmadik rész pedig hivatalosan is lezárása lesz a történetfolyamnak. A 3. felvonás hivatalosan a Parabellum címet viseli, amiből már következtethetünk arra, hogy az eddigi filmek megvívandó harcai sehol sem lesznek a végső háborúhoz képest.

A történet szerint bérgyilkos főhősünknek az egész várossal szembe kell szállnia, ha élve szeretne kikeveredni a buliból – és a jelen felvételek tanulsága szerint ez lóháton is megy neki.

A Parabellumot ismét Chad Stahelski rendezi Derek Kolstad forgatókönyvéből, és Reeves mellett feltűnik benne Halle BerryLaurence FishburneAnjelica HustonIan McShaneMark Dacascos és Jason Mantzoukas. A film 2019. május 17-én kerül majd a mozikba, azaz már csak egy kicsivel kevesebb mint egy évet kell rá várnunk.

Íme a friss felvételek: