83 Avatar  (2009)

Talán nem is érdemes már azzal foglalkozni, mikor került volna eredetileg mozikba az Avatar második része, főként azért is, mivel James Cameron és csapata gőzerővel dolgoznak a folytatáson, az utóbbi időszakban pedig egyre többet hallani a produkció munkálatairól.

Ezúttal maga a franchise producere, Jon Landau tett közzé néhány friss képet a Twitteren a film látványvilágáról. Az már most tudható, hogy az Avatar 2 tovább bővíti majd ezt az univerzumot rengeteg újdonsággal, helyszínnel és persze karakterrel.

Bár a cselekmény egyelőre nem igazán ismert, annyi tudható, hogy ezúttal Pandora mélytengeri világába is bepillantást nyerhetünk, ehhez kapcsolódóan pedig Landau be is mutatott egy új eszközt, amely valószínűleg fontos szerephez jut majd a történetben.

“A Rákpáncél...egy ember által vezérelt, többfunkciós merülőjármű. Csupán egy a számos jármű közül, amely felbukkan majd az Avatar folytatásaiban” - írja Landau.

Egy biztos, hogy látványban nem múlja majd alul az Avatar 2 az eredeti részt, noha a megjelenésre még jó ideig várniuk kell a rajongóknak, hiszen a film a tervek szerint 2021. decemberében kerül majd a mozikba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Crabsuit… a human driven multifunction submersible. One of the many new RDA vehicles that will be seen in the Avatar sequels. I want one!

Jon Landau (@jonplandau) által megosztott bejegyzés, Aug 4., 2020, időpont: 12:21 (PDT időzóna szerint)