Újdonság a Mafab pontrendszerében, készíts listát, és zsebeld be a pontokat!

 Készíts listát filmekből, sorozatokból, filmekből, írj hozzá egy ütős bevezetőt, és gyűjts össze minden korábbinál több pontot, melyekért értékes nyereményekben részesülsz.

Ha vettél már részt a Mafab.hu pontgyűjtő versenyében, tudhatod, hogy csak rajtad múlik, milyen nyereménnyel gazdagodsz a Közösségi játék végén. Nincs sorsolás, csak az számít, hogy az adott idő alatt mennyi pontot szereztél. A jelenleg is futó játékunk fődíja nem más, mint egy az iPad 9.7, de a öt legtöbb pontot gyűjtő felhasználónk automatikusan nyereményben részesül. A Közösségi játékról bővebben itt tájékozódhatsz.

Itt a remek alkalom, hogy bebiztosítsd a helyed a legjobbak között. A mai naptól kezdve minden listával (melyért eddig 5 pontot írtunk jóvá) 100 pontot szerezhetsz, ha a bejegyzésed eléri az 1500 leütést. Készíts tematikus listát az idei év legjobb filmjeiből, a legkeményebb horrorokból, a legizgalmasabb tévésorozatokból vagy épp a legfiatalabb Oscar-díjas színészekből. Csak rajtad áll!

Új vagy még nálunk, és nem készítettél még listát? Ezt itt (filmek)  teheted meg a Saját lista készítése mezőre kattintva, de inspirálódhatsz is a több ezer publikált listából. Sok sikert kívánunk!

Szabályzat:

Kérjük, tartsátok szem előtt, hogy az igazságos verseny érdekében csak egyedi szövegezésű, vagyis nem másolt írásokat tudunk jóváhagyni. Magyar forrás esetén a szavak felcserélése, illetve csupán egy-egy szó helyettesítése a szabály megszegését jelenti. Amelyik szöveg nem felel meg ennek a feltételnek, azt nem áll módunkban befogadni. 

A listáknak minden esetben informatívnak és tematikusnak kell lenniük. Ennek a feltételnek az "XY rendező/színész legjobb filmjei"-típusú rangsorok nem felelnek meg! A listákhoz írt bevezető szövegeknek minden esetben tartalmilag és formailag is el kell térniük egymástól. Tilos továbbá egy bizonyos szöveget több listához is felhasználni! A fenti szabályok megsértése a játékból való kizárást vonhatja maga után.