Újdonság! Kövesd a streaming premiereket a Mafabon!

A jelenlegi sajnálatos helyzetben le kell mondanunk a mozizás közösségi élményéről, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne részünk kiváló moziélményben az otthonunk kényelmében. Örömmel jelentjük be, hogy új funkcióval bővült a Mafab.hu, hogy egyetlen felületen követhesd a legújabb, magyar nyelven is elérhető streaming premiereket, legyen szó filmekről vagy sorozatokról!

A Magyarországról is elérhető, magyar nyelvű tartalmat is kínáló szolgáltatók (Netflix, HBO GO, TVGO) eddig soha nem látott mennyiségű filmmel és sorozattal próbálnak a nézők kedvére tenni. A tartalomfogyasztók számára azonban az óriási kínálat egyúttal átláthatatlansággal és azzal is járhat, hogy lemaradnak bizonyos címekről. Nos, mi épp ebben, pontosabban szólva, ennek megakadályozásában szeretnénk segíteni a felhasználóinknak. 

Az új helyzetre való tekintettel éppen ezért egy új felülettel (Mafab.hu/Mozi/Streaming premierek) bővítettük a Mafab-ot, ahol naprakészen, egy helyen láthatod a közelmúlt magyar nyelvű streaming filmjeit és a legújabb premiereket egyaránt, és természetesen azt is, hogy melyik hazai szolgáltató kínálatában nézheted meg. 

Böngéssz Te is IDE KATTINTVA a naponta frissülő kínálat filmjei és sorozatai között, hogy semmiről ne maradj le!