Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (január 30-február 5)

Az új hónap érkeztével újabb érkekes és izgalmas premiereket várhatunk a Netflixtől. Következzen egy válogatás a filmekből és sorozatokból, amelyekre február első hetében számíthatunk a szolgáltatótól. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges a Netflixnél.

#5

68 Nyugati nyaralás  (2022)

(16) (4)

krimi | vígjáték

Netflix | Filmio

A nyolcvanas évek Magyarországán járunk. Maurer Gyuri, a veszprémi autószerelő mindig, mindent meg tud oldani, a pártvezetők Ladáit is ő bütyköli. A család végre lehetőséget... több»

A 2022-ben bemutatott krimivígjáték Tiszeker Dániel és Lévai Balázs rendezésében készült, főszereplői pedig Pokorny Lia és Mészáros Máté. A filmben megismerhetünk egy tisztességes családot a nyolcvanas évekből, akik egy nyaralás közben a hidegháború kellős közepén találják magukat.
#4

70 Make My Day  (2023)

(1)

animáció | dráma | kaland

Netflix

Egy hideg, jéggel és hóval borított bolygón hirtelen titokzatos lények jelennek meg a sötét föld alól, és támadni kezdik a lakosokat. Vajon túlélheti-e az emberiség a... több»

Az anime főszereplői Masaomi Yamahashi, Ayahi Takagaki, Kazuhiro Yamaji és Akio Ohtsuka. A film Yasuo Ohtagaki (Moonlight Mile, Mobile Suit Gundam Thunderbolt) mangakészítő eredeti történetének adaptációja. Makoto Honda rendezi a filmet, illetve a tajvani 5 Inc. stúdió dolgozik az animáción és a karaktereket. A történet egy távoli jéggel borított bolygón játszódik, ahol titokzatos szörnyek kezdik el támadni a lakosokat.
#3

83 Jessica útja  (2023)

(5)

dráma | életrajzi | kaland

Netflix

Az ausztrál tinédzser, Jessica Watson története, aki egyedül vitorlázta körbe a Földet. Jessica a legfiatalabb, aki erre vállalkozott. több»

A Cliff Curtis, Anna Paquin, Teagan Croft és Josh Lawson főszereplésével készült új életrajzi film hihetetlen igaz történeten alapul. Megismerhetjük Jessica Watsont, aki a legfiatalabb azok között, akik nekivágtak egy világ körüli útnak és megpróbálták körbehajózni bolygónkat. A merész lány mindezt egyedül és segítség nélkül vállalta be.
#2

72 Freeridge  (2023)

(1)

vígjáték

Netflix

Egy baráti társaság elszabadított egy halálos átkot - bár nem biztosak benne -,  és ezzel egy új kaland veszi kezdetét. több»

A Netflix egyik sikersorozatának, Az én környékemen című produkciónak spin-offjaként szolgáló Freeridge ugyanarra a helyszínre visz minket, de új szereplőgárdával ismerkedhetünk meg, akik saját problémáikkal néznek szembe.
#1

75 Pamela közelről  (2023)

(3)

dokumentum | életrajzi

Netflix

A popkultúra ikonjának, Pamela Andersonnak az életét követhetjük nyomon, soha nem látott archív felvételek és személyes naplók segítségével. több»

Rendező: Ryan White
Szereplők: Pamela Anderson
A világ egyik leghíresebb szőke bombázójának bensőséges és emberközeli portréja. A dokumentumfilm végigköveti Pamela Anderson életének és karrierjének útját a kisvárosi lánytól a nemzetközi szexszimbólummá, színésznővé, aktivistává és anyává válásáig.