Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Jessica útja (2023)

True Spirit
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
3
Videók

Galéria (7)

Videók (3)

 
Klauka89   2023. 03. 25.

legújabb vélemény

1

Nekem nagyon-nagyon tetszett ez a film. Egyrészt azért, mert imádom az igaz történeten alapuló filmeket, másrészt pedig azért, mert egy fiatal lányról van szó, aki megálmodott valamit, és mindent megtesz azért, hogy elérje a célját. Olyasvalaki, aki ... több»

 
fankbringa   2023. 02. 20.

1
Kedves történet egy bátor lányról

Szeretem az igaz történeteket, mert olyan igaziak. Már ha értitek. Egy fiatal lány, aki úgy érzi, hogy több van benne, mint egy átlagos osztálytársban. Kigondolja, hogy ő megkerüli a földet, és meg is teszi. A rendező az eredeti történetből merített ihletet, és többnyire pontosan követte az eseményeket. A film elhallgat pár nehézséget és felnagyít egyet, de alapvetően jól hozza a célját, hogy bemutasson egy tini hőst, akiért izgulhat a néző. Egy diadalmenet története ez, ami se nem túl látványos, se nem túl akciódús. Mégis sikerült a filmet úgy összerakni, hogy egy percig se unatkozzunk. A gyakori váltás Jessica és a család között megteremtette azt a dinamikát, amire szükség volt, hogy végig izgulhassunk a főhős és a család szemszögéből. Nem volt sem túl romantizálva, sem túl dramatizálva. Teagan Croft engem meggyőzött. Pont elég vagány volt a szerephez, és pont elég karizmatikus, hogy fenntartsa a figyelmet. Nagyszerű családi film.

 
József Tóth   2023. 02. 05.

1
Cyberbug

Izgalmas, jó film, nekem tetszett. Szombat estére tökéletes volt.

 
Laszlo385064   2023. 02. 12.

0
Igaz történet alapján

Egy igazán inspiráló történet arról, hogy egy fiatal lány kész mindent kockára tenni, hogy legfiatalabbként vitorlázza körbe a földet. A film nem válik unalmassá, és mindenből annyit adagolnak, hogy végig fenntartsa a néző figyelmét, de közben mégis átérezzük a hosszú és magányos utazás minden aspektusát, ami nem várt izgalmakat is tartogat. A kiváló operatőri munka eredménye, hogy lenyűgöző és látványos jeleneteket láthatunk a nyílt óceánról. Kiváló családi film minden korosztálynak.

 
Xenomorf   2023. 02. 03.

0

A film nem próbálkozik semmi újjal, de amit csinál, azt jól teszi és a végén egy kedves, családbarát történetet kapunk, ami lehet kicsit klisés, de legalább szívmelengető.