Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
90
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
17
Képek
3
Videók
 
Londonna   2018. 03. 21.

legújabb vélemény

Vajon MrBlond és Sonny mikor és hol látta ezt a filmet, ha a világpremierre csak 2018 február elején került sor? (Illetve, még tavaly volt EGY BIZONYOS (meglehetősen zárt körű) esemény, ahol vetítették, de... nem tűnik túl valószínűnek, hogy ott került sor a megtekintésre...) Viszont, ha jól látom, 100 értékelés után ingyen mozijegy jár, szóval már érteni vélem. (Vagy csak időutazókról van szó, khm-khm.) Én TÉNYLEG láttam a filmet, a maga műfajában teljesen rendben van, bár tény, hogy még ennél is többet / jobbat ki lehetett volna hozni belőle. Pár momentum kifejezetten zavart a történetben - főleg az időbeli ugri-bugri, de a színészi alakításokkal maradéktalanul meg voltam elégedve. Colin Firth-t élmény volt ilyen "elesett harcos karakterként" látni, amivel még nekem is tudott valami újat mutatni magából. Sajnálom, hogy a hazai mozik nem forgalmazzák.

 
MrBlond   2017. 10. 14.

Colin Firth és Rachel Weisz egy filmben, ez valami zseniális! Szerintem az ő alakításuk egyszerűen viszi a pálmát, nálam legalábbis. Egy kissé elrugaszkodott a sztori ugyan, de ettől eltekintve szerintem nagyon jó hangulata van.


 
Sonny   2017. 09. 18.

Hát, nem tudom. Nekem egy kissé sablonos volt meg minden, sok ponton le is ült a sztori, és ezen túlmenően túlságosan kiszámítható módon haladt egy irányba. Számomra nem volt egy maradandó mozis élmény, de egyszer biztosan érdemes megnézni.

Rachel Weisz
Colin Firth
Colin Firth
Rachel Weisz
Rachel Weisz
Colin Firth
Colin Firth
Rachel Weisz
David Thewlis
Colin Firth
David Thewlis
Colin Firth
Colin Firth
Rachel Weisz
Colin Firth
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.