Újdonságok a Netflixen: 7 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (július 3-9.)

Javában dúl a nyári szünet (már akinek), a Netflixen pedig nagy sebességgel dübörög a premiervonat. A következő héten számíthatunk dokumentumfilmekre, romantikára, drámára, akcióra és természetesen humorra is a különféle frissen érkező produkciók jóvoltából. Listánkban leginkább a Netflix eredeti tartalmaira összpontosítottunk, a teljes kínálat megtekinthető itt. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#7

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Mickey átállt az ingatlanjogra, hogy meg tudjon élni… egészen addig, amíg egyik ügyfelét gyilkossággal nem vádolják.   több»

Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo), az idealista ügyvéd egy Lincoln hátsó üléséről vezeti irodáját, miközben kisebb-nagyobb ügyeket vállal Los Angeles nagyvárosában. A második évad szintén a neves író, Michael Connelly bestseller-sorozatán alapul, és a negyedik kötet alapján készült, aminek címe The Fifth Witness (Az ötödik tanú).
#6

vígjáték

Netflix

Egy gyári munkás története, aki elhatározza, hogy kiegyenlíti a mérleget, és hasznot húz hálátlan munkájából. A terve, hogy luxusparfümöket csempész a munkaadója orra előtt. több»

Egy gyári munkás története, aki elhatározza, hogy kiegyenlíti a mérleget és hasznot húz hálátlan munkájából. Egy tervet eszel ki: luxusparfümöket csempész a munkaadója háta mögött.
#5

dráma | vígjáték

Netflix

Az új évadban a 30 éves Anitának újra vissza kell mennie az időben, hogy megpróbálja rendbe hozni húga, Luiza életét. Joel azonban feltörte a Floguinho fiókját, és szintén... több»


Szereplők: Breno Ferreira
Anitának vissza kell mennie 15 éves korába, hogy megpróbálja helyrehozni húga, Luiza életét. Joel azonban feltörte a Floguinho fiókját, és szintén időutazóvá vált. Egy katasztrofális nap után, amikor mindenki életébe beleavatkozik, Anita visszatér 2021-be, ahol felfedezi, hogy a Henrique-vel töltött tökéletes párizsi pillanatnak vége. Minden megváltozott. És most? Anitának és Joelnek össze kell fognia, hogy mindent helyrehozzanak, és megjavítsák a jövőt. Mindezek közepette még el kell döntenie, hogy kivel akar lenni: a romantikus Henrique-vel, Joellel vagy... a valószínűtlen és ellenállhatatlan Fabrícióval.
#4

dokumentum

Netflix

Szakkara homokjában a világ két leghíresebb egyiptológusa, Dr. Zahi Hawass és pártfogoltja és egyben riválisa, Dr. Mostafa Waziri csapataikkal versenyt futnak az idővel, hogy... több»

Rendező: Max Salomon
Szereplők: Zahi Hawass, Mostafa Waziri
Szakkara sivatagi homokjában, az egyiptomi régészet legújabb fellegvárában a világ két leghíresebb egyiptológusa ősi kincsek feltárásán dolgozik. A legendás Dr. Zahi Hawass egy elfeledett egyiptomi király piramisára 'vadászik', míg pártfogoltja és riválisa, Dr. Mostafa Waziri egy ősi nekropoliszban egy feltáratlan sír után kutat. Mindkét csapat versenyt fut az idővel, hogy kiderüljön, ki tesz nagyobb felfedezést, és írja be a nevét a történelembe.
#3

dokumentum | krimi | történelmi

Netflix

A doku-sorozat rávilágít egy német tinédzser '78-as meggyilkolására a testvére és az ügyben érintett királyi család beszámolóin keresztül. több»

Egy száműzött herceg, egy topmodell, egy lövés a sötétben, amely sok ember életét megváltoztatta, méghozzá nemzedékekre. Az 1978. augusztus 18-án, a Cavallo-szigeten történt tragikus éjszaka eseményeitől kezdve a dokumentumfilm Vittorio Emanuele di Savoia, Olaszország utolsó trónörökösének történetét követi nyomon. A fiatal Dirk Hamer meggyilkolásának bírósági ügye áll a herceg életének és következésképpen a doku-sorozatnak a középpontjában. Epizódról epizódra bensőségesebb történet bontakozik ki róla: a szüleivel való zűrös kapcsolata, szerelmi története Marina Doriával, az Iránban töltött évek, a botrányai és még sok más.
#2

77 Wham!  (2023)

(3)

dokumentum | életrajzi | zenés

Netflix

A dokumentumfilm azt a varázslatos időszakot örökíti meg, amikor a Wham! a nyolcvanas években meghódította a világot. A Wham! példátlan hozzáférést biztosít George és Andrew... több»

1982-ben a legjobb barátok és még tinédzserek - George Michael és Andrew Ridgeley WHAM! néven alapítottak zenei formációt, hogy meghódítsák a világot. 1986 júniusában a Wembley Stadionban játszották utolsó koncertjüket. Most először a saját szavaikkal elmesélve elevenedik meg az a csodálatos történet, ahogyan négy év alatt időtlen és klasszikus popdalokkal uralták a slágerlistákat világszerte. Sláger sláger után - Club Tropicana, Wake Me Up Before You Go Go, Freedom, I'm Your Man és természetesen a Last Christmas. A reflektorfényben töltött időszakuk fergeteges volt, ők lettek az első nyugati popzenekar, akik Kínában játszottak.
#1

48 Szélhámos rokonok  (2023)

(13) (2)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Egy bankigazgató épp élete szerelmét készül feleségül venni, amikor bankját kirabolják. Ráadásul sógorai is a városban vannak, akikre azonnal ráterelődik a gyanú.

Owen Browning (Adam DeVine) egy tisztességes bankigazgató, aki élete szerelmét, Parkert (Nina Dobrev) készül feleségül venni. Amikor a bankját az esküvő hetében a hírhedt Szellembanditák kirabolják, azt hiszi, hogy a városba frissen érkezett leendő apósa (Pierce Brosnan, Ellen Barkin) a hírhedt bűnözők feje.