Sajnos a koronavírus miatt idén már nem örülhetünk a Szellemirtók: Az örökség premierjének, pedig a filmben az eredeti szereplők egy része is visszatér majd. Hogy egy picit könnyebb legyen a várakozás a 2021-re csúszott mozira, arról Josh Gad és a Reunited Apart sorozata gondoskodik néhány napon belül.

Josh Gad ugyanis elkezdte összegyűjteni a nagy moziklasszikusokat, és minden új videóban egy közös netes videóchatre invitálja azok szereplőit. Így tett a Kincsvadászok, a Vissza a jövőbe, a Splash és A gyűrűk ura stábjával is. És legközelebb így tesz a Szellemirtók sztárjaival is!

Az 1984-es klasszikus lesz ugyanis a következő film, aminek egykori szereplőit összerántotta egy kis online nosztalgiázásra. Egyelőre nem minden stábtagról tudni biztosan, hogy csatlakozik-e a beszélgetéshez. A rendező Ivan Reitman mellett azonban a fontosabb szereplőkre szinte kivétel nélkül számíthatunk majd: Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver és Annie Potts is beszáll.

Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a filmiparból sok-sok évvel ezelőtt végérvényesen kiszállt Rick Moranist sikerült-e rávenni a csatlakozáshoz, de azért erre sajnos nagy tétben nem érdemes fogadni. Az egykori színész eddig ugyanis minden korábbi felkérést visszautasított, amelynek bármi köze lett volna egykori karrierjéhez. Hogy Josh Gadnek végül sikerült-e meggyőznie, hogy meglepetésvendégként ugorjon be, azt majd a június 15-ig premierkor megtudhatjuk.