Vadonatúj élőszereplős Pókember-film a láthatáron

Mivel a Pókember - A pókverzumon át végre a mozikba kerül ezen a hétvégén, a trilógia mögött álló producerek már a harmadik részre, a jövő évi Pókverzum-projektre koncentrálnak. Azonban nem ez az egyetlen pókhálós kaland, ami a fejükben van!

Avi Arad producer azzal ugratott, hogy a mozilátogatók "hamarabb láthatnak egy Spider-Woman-filmet, mint gondolnátok. Még nem mondhatom el, de el fog jönni" - mondta.

Amy Pascal producer szerint egy Spider-Woman és egy élőszereplős Miles Morales-film is készül: "Mindet látni fogod" - mondta kedden az új film premierjén Los Angelesben - "Minden megtörténik."

Pascal azt is elmondta, hogy egy negyedik Pókember-film Tom Hollanddal és Zendayával még mindig készül, de az írósztrájk miatt a fejlesztés szünetel: "Hogy csinálunk-e még egy filmet? Természetesen igen" - mondta - "Rajta vagyunk, de az írósztrájk miatt senki sem dolgozik. Mindannyian támogatjuk a sztrájkot, és amikor összeszedik magukat, együtt belevágunk."

A Sony főnöke, Tom Rothman sokkal óvatosabb volt a jövőt illetően. Nevetett: "Ha elmondanám, meg kellene ölnöm".

A Pókverzumon átban visszatér Shameik Moore Miles Morales szerepében és Hailee Steinfeld is, mint Gwen Stacy.

Úgy hangzik, mintha Steinfeld készen állna egy önálló Spider-Woman filmre: "Ez olyan, mint az álommunkám, írjatok fel újra és újra" - mondta a szinkronmunkáról - "Kényelmesen kell lennem! És egy álom egy olyan térben lenni, amiben ennyire kényelmes, de ugyanakkor kreatív és szabad, és egyszerűen nagyon izgalmas!"

A szereplőgárda tagja még többek közt Issa Rae, Daniel Kaluuya és Jason Schwartzman is.

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Miles Morales visszatér a Pókverzum-saga következő fejezetében, egy epikus kalandban, amely Brooklyn főállású, barátságos Pókemberét keresztülrepíti a multiverzumonon, hogy... több»