Vadonatúj külsővel tér vissza a Predator

A korábbiaktól eltérő külsőt kap a Predator, de a rendező szerint a történeten lesz a hangsúly.

Javában zajlanak a 2018-ban érkező Predator-reboot előkészületei munkálatai a Fox berkein belül, így újabb és újabb információk kerülnek napvilágra a produkcióról.

A filmet rendező Shane Black (Rendes fickókVasember 3) a ComingSoon-nak adott interjújában elárulta, hogy az új film több szempontból is meg fogja reformálni a franchise-t.
'Rengeteg változás történt Stan Wilson eredeti dizájnját illetően az elmúlt években. A különböző Predator filmek mind némileg máshogy álltak a dologhoz" - mondta. "Nem fejlesztésről van szó, hanem hogy valami más legyen, de eredeti módon. A Predator külsejét illetően nagyon sok újdonságra lehet számítani, de reméljük, hogy a történet lesz az, ami igazán hatással lesz az emberekre és leköti a figyelmüket."

A Shane Black rendezésében készülő film történetéről egyelőre nincsenek információk, de minden bizonnyal hamarosan már többet fogunk tudni.

A Predator - A ragadozó 2018. március 2-án érkezik.

A rendező új filmje, a Rendes fickók május 26-tól látható a hazai mozikba.

80 Rendes fickók (2016)

akció | kísérleti film | krimi

Egy magánnyomozó a 70-es évek Los Angelesében egy lecsúszott pornosztár öngyilkossága után nyomoz. Az ügy talán mégsem olyan egyszerű, mint amilyennek első látásra tűnik. A... több»