Gőzerővel forog a Vaják harmadik évada, amellyel kapcsolatban egyre több információ lát napvilágot.

A Netflix végre bejelentette, hogy a széria stábjához újabban csatlakozott a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája sztárja, Meng'er Zhang, aki Milvát alakítja majd, illetve a fedélzeten már ott van Robbie Amell, aki Gallatint formája meg a történetben.

Milva karakterét valószínűleg jól ismerik Andrzej Sapkowski regényfolyamának rajongói. Milva, azaz Maria Barring rövidesen csatlakozik majd Geralt csapatához, akik majd segítenek a számára újra megtalálni Cirit.

Gallatin ezzel szemben a sorozatban bukkan fel először, a Scoia'taeleket, egy harcosokból álló elf csapatot vezeti. Az ő számára kulcsfontosságú szerep jut majd Ciri jövője szempontjából.

További két új karakter is bemutatkozik majd a harmadik évadban, köztük Mistle, akit Christelle Elwin pályakezdő színésznő hoz majd a sztoriban. Mistle és Cirit szorosabb kapcsolat is fűzik egymáshoz az eredeti történetben, az azonban egyelőre kérdéses, hogy a sorozat is ilyen irányba halad-e majd.

Végezetül a szereplőgárdában ott van Hugh Skinner, aki Radovid herceget alakítja, és bár ez a név több alkalommal is felbukkan a könyvekben királyként, a történetben valószínűleg V. Radovidról van szó.

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Meggyőződve arról, hogy Yennefer életét vesztette Sodden csatájában, Geralt odaviszi Cirilla hercegnőt, ahol a legbiztonságosabbnak érzi - Kaer Morhen várába. Amíg a kontinensen... több»