A Neil Gaiman  által készített Elveszett próféciák című Amazon-sorozatot megújították a harmadik és egyben utolsó évaddal.

A sorozat, amelynek főszereplői Michael Sheen és David Tennant egy angyal és démon duót, Aziraphale-t és Crowley-t alakítják, akik összefognak, hogy megakadályozzák az apokalipszist. Az Elveszett próféciák eredetileg limitált sorozatként debütált 2019-ben, de a sikeres első évad után 2023-ban egy második évadot is bemutattak, amely egy jókora cliffhangerrel zárult.

A közelgő harmadik évad, amelynek forgatása hamarosan Skóciában kezdődik, azt ígéri, hogy folytatja a Gaiman és néhai Terry Pratchettel által évekkel ezelőtt megtervezett történetet. A harmadik évad középpontjában ismét az Armageddon meghiúsítása áll majd, Crowley és Aziraphale pedig azon dolgozik, hogy kijavítsa a félresikerült terveket.

Ha véletlenül lemaradtál volna a sorozatról, a mafabos adatlapon az Amazon Prime Video logóra kattinva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

fantasy | vígjáték

Angyalok, démonok, egy 11 éves Antikrisztus, egy boszorkány - és a közelgő Armageddon.  több»