Végjáték: Chris Pratt kulisszák mögötti felvételét egyszerűen látnod kell!

Megérkezett a hazai mozikba a Bosszúállók: Végjáték. A Marvel eddig talán legmonumentálisabb produkciója máris a nézettségi és bevételi rekordokat dönti meg egymás után.

Mindezek mellett pedig egymás után érkeznek a további hírek a film korábbi munkálataival kapcsolatban. Az már egy ideje tudható volt, hogy a Russo fivérek utolsó rendezése a Végjáték a stúdiónál, most pedig Chris Pratt tett közzé egy rövid videót, amelyben a rajongók betekintést kaphatnak a film egyik legnagyobb csatajelenetének munkálataiba.

A színész az egyik közösségi oldalán tette közzé a rövid bejátszást, amelyen szinte kivétel nélkül a rajongók összes kedvenc hőse szerepel. Pratt pedig humorosan meg is jegyzi, hogy amit csinál, az nem éppen legális. Íme, mutatjuk is a videót. Egyúttal szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy a bejátszás spoilert tartalmazhat.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I remember being blown away in this moment on the @avengers set. Nobody was allowed to film anything on their phones. I said screw it. No rule was going to stop me from seizing this once in a lifetime opportunity to capture this collection of stars, a groupthat likely will never be in the same room again. We are so blessed.

chris pratt (@prattprattpratt) által megosztott bejegyzés,

Ápr 29., 2019, időpont: 12:57 (PDT időzóna szerint)