Végre egy jó hír, Antonio Banderas felépült a koronavírusból

Minden napra jut valami baljós hír a koronavírus kapcsán, jelenleg mindenki azt találgatja, valóban jön-e második hullám és ha igen, mikor. De szerencsére a sok rossz hír közé időnként egy-egy jó is vegyül. Ilyen ez a mai nap is.

Néhány héttel ezelőtt jelentette be Antonio Banderas, hogy bizony ő is elkapta a vírust. Ezt követően betartva minden ilyenkor kötelező protokollt, önkéntes karanténba vonult. Ez idő alatt szerencsére nem érezte különösebben betegnek magát, mindössze jóval fáradékonyabbnak, mint általában.

A színész azonban a minap új bejegyezést tett közzé a közösségi médiában, amelyben bejelentette: 21 nappal a karanténba vonulása után hivatalosan is gyógyultnak tekinthető. Ő tehát túl van a betegségen, és immár újra egészségesnek számít. De a bejegyzésében sok erőt küldött azoknak is, akik nem úszták meg olyan olcsón, mint ő, illetve azoknak is, akik jelenleg is a betegséggel küzdenek.

Nem Antonio Banderas az egyetlen hollywoodi szupersztár, akinek szembe kellett néznie a világszerte milliókat megbetegítő vírussal. A sort még a nyár elején Tom Hanks és felesége, Rita Wilson nyitotta meg, ők voltak az elsők, akik bejelentették, hogy elkapták a vírust. Miután mindketten meggyógyultak, Tom Hanks a vérplazmáját is felajánlotta a betegség elleni küzdelemhez. Később Idris Elba és Rachel Matthews is a közösségi médiában jelezte, hogy ők is elkapták.