Bár az elmúlt években többször is felmerült a folytatás, a Warner csak most bólintott rá hivatalosan A holnap határa második részére.

Tavaly májusban hallottunk utoljára A holnap határa 2-ről, amikor a film rendezője, Doug Liman a Collidernek adott interjújában arról beszélt, hogy a második rész előzményfilm lesz, egyúttal pedig az is kiderült, hogy Tom Cruise és Emily Blunt is visszatér majd a folytatásban.

Ezt követően azonban szinte semmi hír érkezett a produkció háza tájáról, Tom Cruise sorban vállalata a szerepeket, ami alapján úgy tűnt, hogy igencsak ki fog tolódni a premierdátum. A THR azonban most arról számolt be, hogy a Warner végre hivatalosan is zöld utat adott a produkciónak, így most már minden akadály elhárult a film elől.

Illetve majdnem minden, ugyanis Cruise és Blunt is igen elfoglalt lesz a következő hónapokban, így az időpont egyeztetés még okozhat fejtörést a Doug Limannak és csapatának. Mindenesetre Matthew Robinson már hozzálátott a forgatókönyv írásához, mely az elmúlt években több szakember keze alatt is megfordult már.  

Arról, hogy mikor kezdődhet meg a forgatás, egyelőre nincsenek információk, de amint többet fogunk tudni, egész biztosan be fogunk számolni a fejleményekről.