Nagyon kemény a Netflix Vikingek spin-offja, itt a Valhalla előzetese

Február 25-én érkezik a Netflixre a Vikingek: Valhalla, mely epikus trailerrel borzolja a kedélyeket jó sok vérrel nyakon öntve.

A vikingek bosszúra készülnek Valhalla című széria új előzetesében, amely a kultikus Vikingek című sorozatból ismert Ragnar (Travis Fimmel) leszármazottainak történetét meséli majd el. A Netflixen február 25-én debütáló történelmi dráma az eddig látottak szerint ugyanolyan brutális és véres lesz, mint Michael Hirst eredeti szériája.

A száz évvel az anyasorozat után játszódó széria a vikingek leszármazottairól és ellenségeikről szól. A vikingek bármit megtesznek a túlélésért a viharos gyorsasággal változó Európában, bosszút állnak elnyomóikon, és felveszik a harcot az angolok ellen.

Az epizódokat a BAFTA-díjas dán rendező, Niels Arden Oplev, Steve Saint Leger, aki korábban a Vikingek több epizódját is rendezte, és Hannah Quinn rendezi. A minőség felől tehát ne legyenek kétségei senkinek.

Nézd meg a Vikingek: Valhalla legújabb előzetesét magyar felirattal idelent!

akció | dráma | háborús | kaland | romantikus | történelmi

A Vikingek című, nagy sikerű sorozat folytatása, ami 100 évvel később játszódik. Nyomon követhetjük Leif Erikson, Freydis, Harald Hardrada és Hódító Vilmos, Normandia... több»