Az 1978-ban mozikba került Halloween - A rémület éjszakája sorozatgyilkosánál, Michael Myersnél aligha találunk félelmetesebb főgonoszt a filmtörténelemben, a hírhedt karaktertől azonban nem mindenki riad vissza.

A mindössze 4 éves Aria Alvarado legalábbis enyhén szólva sem szeppent meg, amikor a születésnapi buliján váratlanul felbukkant Myers. A kislány ahelyett, hogy megriadt volna, egyenes a férfihoz rohant.

“Imádom őt!” - kiáltja Aria vidáman a videón, amely közel 3 milliós nézettséget hozott össze a TikTokon mindössze 24 óra leforgása alatt. “Michael Myers, szeretlek!” - mondja Aria mielőtt az ikonikus karakter nyakába veti magát.

A kislány édesanyja, Rose Alvarado egy friss interjúban elmondta, hogy már jó ideje Halloween tematikájú szülinapi zsúrt szerettek volna rendezni kislányuknak, miután rájöttek,  hogy Aria egyszerűen rajong az ijesztő filmekért.

A videó természetesen bejárta a közösségi hálót, a legtöbbekből pedig csakugyan őszinte csodálatot váltott ki Aria bátorsága. A kultikus franchise legújabb epizódja, a Gyilkos Halloween premierjére pedig nem is kell már sokáig várnunk, hiszen a film a tervek szerint október 21-én érkezik a hazai mozikba.