VIDEÓ: Így viccelte meg Arnold Schwarzenegger Danny DeVitót az Ikrek 2 forgatásán

Arnold Schwarzenegger nem felejt. Már javában zajlanak a Hármasikrek előkészületei, amelyben egyúttal egy régi filmes partnerével Danny DeVitóval szerepelnek együtt, Arnie pedig ez alkalomból meg is lepte kollégáját egy kis ajándékkal.

Azt viszont mindenképp fontos elárulnunk, hogy Arnie egy régi tartozását rótta le egyúttal. Történetesen az Ikrek című film egyik forgatási szünete alatt történt, hogy DeVito némi marihuánát csempészett Schwarzenegger szivarjába. A színész még a szünetben rá is gyújtott, ám mire újra munkába kellett állnia, addigra sikerült teljesen betépnie.

Ezt a tartozását sikerült ezúttal törlesztenie Schwarzeneggernek, aki meg is ajándékozta DeVitót egy hasonló “összetételű” kubai szivarral, így persze mondani se kell, hogy nagy volt az öröm, hiszen DeVitónak azonnal le is esett, miről van szó. Minderről felvétel is készült, amelyet lentebb meg is tekinthettek.

A Hármasikrek premierjével kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb információk, annyit azonban mindenesetre tudunk, hogy a páros Tracy Morgannel egészül ki a filmben.

76 Ikrek  (1988)

krimi | vígjáték

Julius egy nap tudomást szerez róla, hogy van egy ikertestvére. Felkerekedik, hogy megtalálja őt, és rá is lel, azonban a testvér, Vincent nem egészen olyan, mint ahogy várta. Míg... több»