Ami megtörténhet, az meg is történik, legyen bármennyire is abszurd. Erre egy újabb ékes példát tudunk mutatni. Az Oscar-díjra jelölt színésznő ráadásul nem is rejtegetett répát a belső zsebében.

A X-Men: Sötét Főnix sztárja, Jessica Chastainnek olyan élményben volt része, mint még soha. Legalábbis erről árulkodik a színésznő az az Instagramon megosztott videója, melyben megpróbál megsimogatni egy lovat, mely azonban nem vette túl jó néven a közeledést, és "megharapta" a gyanútlan Chastain mellét.  

"Megsimogathatom a lovat? Nem szeretnék semmi olyat tenni, amivel feldühíthetnélek" - mondta Chastain pillanatokkal a szóban forgó eset előtt. A videóhoz az alábbi szöveget mellékelte:

"El sem hiszem, hogy túléltem. Csak, hogy mindenkinek világos legyen, szeretni az állatokat, és erre felhívni a figyelmet erre nem jelenti azt, hogy támogatom a lóhátas szállítás iparágát. Mindig engedélyt kérek az adott állat gazdájától, mielőtt megsimogatnám. Ilyen a természetem" - írta.  

A bejegyzéshez a színésznő barátjának, Octavia Spencernek (akivel A segítségben együtt is játszottak) is volt hozzáfűznivalója, de néhány nevetős szmájlinál nem jutott tovább.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I can’t believe that I survived.

A post shared by Jessica Chastain (@jessicachastain) on

May 26, 2019 at 5:24pm PDT

Chastain Jelenleg következő filmje, a június 6-án a hazai mozikba is megérkező Sötét Főnix nemzetközi sajtókörútján teljesíti a kötelességeit. Az X-Men franchise jelenlegi univerzumát lezáró szuperhős produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Jennifer LawrenceMichael FassbenderJames McAvoy és Sophie Turner.