Vin Diesel a sorsával küzd Az utolsó boszorkányvadász első előzetesébenA kép forrása: Summit Entertainment

Befutott a hazánkban ősszel debütáló Az utolsó boszorkányvadász első szinkronos előzetese.

Magyar plakátot és szinkronos előzetest kapott a Vin Diesel, Michael Caine, Rose Leslie, Elijah Wood nevével fémjelzett Az utolsó boszorkányvadász.

A film a Big Bang Media forgalmazásában ősszel, várhatóan október végén, november elején kerül a hazai mozikba.

Ami a történetet illeti, már ötszáz éve annak, hogy a boszorkányok és az emberek háborúban álltak egymással. A boszorkányvadászok, köztük Kaulder (Vin Diesel) életüket kockáztatva vívtak csatát a gonosszal, és végül legyőzték a ellenség királynőjét, aki azonban mielőtt kilehelte volna a lelkét, egy átkot bocsátott Kaulderre, melynek értelmében a férfi halhatatlanná vált. Klaudert az átok végérvényesen elválasztotta őt szeretett családjától. Napjainkban ő az utolsó boszorkányvadász, de egy pappal és egy boszorkánnyal karöltve továbbra is vívja a harcát. Ezúttal Beliallal kell megmérkőzniük, akinek eltökélt célja, hogy feltámassza a boszorkány királynőt, aki rászabadítaná a 'fekete halált' az egész civilizációra.

Az előzetes megtekinthetitek idelent, de ha még több információra, képre és videóra vagytok kíváncsiak, ide kattintva nézzétek meg a film teljes adatlapját.