Visszatérhet Johnny Depp A Karib-tenger kalózai 6-ban?

Az utóbbi időszakban egyre gyakrabban lehetett hallani arról, hogy Johnny Depp mellett kiállnak filmes kollégái. A sztárt nem sokkal azután menesztette a Disney Jack Sparrow szerepéből, miután hatalmas botrány robbant ki válópere körül.

A színészt házasságon belüli erőszakkal vádolták meg a későbbiekben, a The Sun nevű napilap pedig “asszonyverőnek” titulálta egy 2018-as cikkében. Depp emiatt beperelte ugyan a sajtóorgánumot, a pert azonban elvesztette, ennek további következményeként pedig a Warner is távozásra bírta a színészt A Legendás állatok és megfigyelésük produkciótól, amelyben a főgonoszt, Gellert Grindelwaldot alakította.

Sokan azonban a mai napig kitartanak Depp mellett, így legutóbb a franchise-ban Theodore Groves-t alakító Greg Ellis a Express magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy szerinte filmes partnerért abszolút rossz színben tüntették fel az elmúlt hónapokban, és hogy szerinte Jack Sparrow karakterét mindenképpen vissza kellene hozni a történetben.

“Az utolsó filmben Sparrow nélkül a Karib-tenger kalózai olyan, mint Kirk kapitány nélkül a Star Trek” - jegyezte meg Ellis.

A franchise egyébként a jövőben rebootot is kap, amelyben többek között Margot Robbie és Karen Gillan viszik a főszerepet, mint kiderült azonban az új változatban sem számolnak Depp jelenlétével a készítők. Ezt a hírt egyébként maga a vezető producer, Sean Bailey is megerősítette.