Visszavonul Gary Oldman?

Idén április elején debütált az AppleTV+-on az Utolsó befutók sorozat első évada, amelyben könnyen lehet, hogy Gary Oldman utolsó alakítását láthattuk.

James Hawes rendezése hatalmas sikert aratott, Gary Oldman egy friss interjúban viszont arról beszélt, hogy bár részéről szívesen folytatná az szériát, mindez azonban mégsem rajta múlik. “Ez a nagy embereken, a közönségen és nyilvánvalóan a nézettségen múlik, és azon, hogy az Apple vezetősége mit mond. Viszont el tudnám képzelni, hogy a következő években is majd Jacksont alakítom” - nyilatkozta a színész.

Persze mindebben talán nincs is semmi meglepő, Oldman azonban hozzátette, hogy részéről teljesen ideális lenne, ha karrierjét éppen ezzel a szereppel fejezheti be.

“Nagyon megtiszteltetésnek és nagyon szerencsésnek tartanám magam, ha Jackson Lamb-et játszva fejezzem be az egészet” - tette hozzá Oldman. Persze úgy tűnik, hogy egyelőre visszavonulásról aligha beszélhetünk, mindenesetre a sorozat rajongóinak egy darabig még várniuk kell az Utolsó befutók folytatására.

dráma | thriller

Egy csapat brit hírszerző ügynököt követhetünk nyomon, akik karrierjük végét jelentő hibáik miatt az MI5 egyik felejtős osztályán teljesítenek szolgálatot. Vezetőjük a... több»