Hatalmas sikert aratott a Netflix tavaly ősszel megjelent Wednesday című sorozata, amelynek már be is jelentették a második évadát, ezt a sikert viszont erősen árnyalja a széria sztárjával, Percy Hynes White-tal szemben felhozott vádak.

A 21 éves színészt szexuális zaklatással és bántalmazással vádolta meg több lány a középiskolájából, akik a közösségi média fiókjaikban tették közzé a történeteiket. Egy bizonyos milkievich nevű felhasználó volt az, aki az egészet elindította a Twitteren.

Elmondása szerint Hynes White és barátai olyan lányokat hívtak meg maguk közé, akiket “dögösnek” találtak, és akikről azt gondolták, hogy eléggé le tudják majd őket itatni ahhoz, hogy lefeküdjenek velük. Amint a fiatal nő elmondta tapasztalatait, sokan mások is csatlakoztak mindehhez, akik azt állították, hogy mindez a színész 17 éves korától kezdődően történtek.

A fiatal színészt rasszizmussal, manipulációval és beleegyezés nélküli meztelen fotók megosztásával is megvádolták. Azok a lányok, akik hasonló tapasztalatokkal szembesültek, most azt szeretnék, ha Percy Hynes White-ot menesztenék a Wednesday sorozatból.

Az áldozatok által feltöltött dokumentumok között van egy videó, amelyen Hynes-White rasszista szidalmakat használ, valamint egy megbizonyosodás arról, hogy egy másik név alatt egy privát fiókot használt, amelyen keresztül nőgyűlölő megjegyzéseket tett.

White egyelőre deaktiválta a kommenteket a közösségi média fiókjaiban, és még nem adott ki hivatalos nyilatkozatot az ellene felhozott vádakról. A CancelPercy hashtaget a színész összes áldozata használja a Twitteren és a TikTok-on egyaránt. A Netflix szintén nem reagált egyelőre a színészt ért vádakra.

84 Wednesday  (2022)

családi | fantasy | horror | krimi | vígjáték

Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»