Will Smith nem tér vissza az Öngyilkos osztag 2-ben

Ugyan volt róla szó, hogy Will Smith-t érdekli Deadshot szerepe az új, jelenleg készülő The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag című felvonásban, a hírek most már arról szólnak, hogy a színész mégsem tűnik majd fel a filmben.

Aminek egyébként elég érdekesen alakul a sorsa, lévén igen sok, egymásnak ellentmondó hír és pletyka reppen fel körülötte.

Ami biztos: James Gunn rendezi a filmet.

Hogy ki fog az előző részből szereplőként visszatérni, az még nagyon homályos: az első híresztelések arról szóltak, hogy Gunn teljesen más alapokra szeretné majd a történetet helyezni, és egy karaktert / színész sem tartana meg az előző felvonásból.

Ennek ellenére úgy hírlik, hogy  Margot Robbie mégis része lesz a produkciónak annak ellenére, hogy a színésznő jelenleg eléggé elfoglalt, illetve hogy a most készülő Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása)-ben is főszerepet játszik.

Az nehezen elképzelhető, hogy Jared Leto ismét Joker bőrébe bújna – a többi szereplőről pedig jelenleg nincs hír.

És ahogy az Hollywoodban lenni szokott, a stúdió és a produkcióban résztvevők is mélyen hallgatnak arról, hogy mire számítsunk. Az információk korában a titok igazán értékes.

A film a tervek szerint 2021 nyarán kerül majd a mozikba.