Egy évvel az Oscar-gálán történt botránya után úgy tűnik, hogy Will Smith újra munkába áll.

A The Sun értesülései szerint ugyanis a színész visszatér az Aladdin folytatásában. Persze mindez egyelőre nem került megerősítésre Smith képviselői részéről. Bár mostanra szinte teljesen leült az a viharfelhő, amelyet Smith botránya kavart, miután megpofozta Chris Rockot a 2022-es Oscar-gálán, az továbbra is kérdéses, csakugyan kispadra került-e Hollywoodban.

A lap egy belső forrásra hivatkozik, amely szerint Smith ráadásul sokkal nagyobb szerephez jut majd az Aladdin 2-ben. “Rengeteget dolgozott magán, és az a konszenzus, hogy mindez már nagyon a múlté lesz, mire a film megjelenik” - olvasható az értesülések szerint.

“Az első film hatalmas siker volt, így butaság lenne nem csinálni egy másikat, és nagyon nagy szégyen lenne, ha a történtek miatt újra meg kellene szerezni Willt. A Disney tehát nagyon szeretne kiállni mellette, és visszahozni őt a csapatba” - nyilatkozta az ismeretlen forrás.

A 2019-ben megjelentt élőszereplős Aladdin egyébként hatalmas anyagi sikernek örvendett, a 180 millió dolláros költségvetéssel szemben közel 1 milliárd dollár bevételt termelt, így nem is kellett várni sokáig arra, hogy a Disney bejelentse a folytatást.

76 Aladdin  (2019)

családi | fantasy | kaland | musical | romantikus | vígjáték

Aladdin egy tiszta szívű utcai suhanc Agrabah városából, aki arról álmodik, hogy egyszer kitörhet a nyomorból. Egy napon erre lehetősége is adódik, amikor a szultán gonosz... több»