Alig néhány hete debütált az Eufória második évada, máris hivatalossá vált, hogy további folytatást kap Sam Levinson sorozata.

A sorozat nézettsége az első évad óta megduplázódott, így jelenleg közel 14 millió nézővel büszkélkedhet. Francesca Orsi, az HBO vezetőségi tagja és producere egy korábbi interjúban elmondta, hogy az Eufória gyakorlatilag szakított a történetmesélés hagyományaival, ugyanakkor továbbra is egy rendkívül lélekemelő alkotásról van szó.

“Megtiszteltetés számunkra, hogy egy ilyen tehetséges csapattal dolgozhatunk együtt, és izgatottan várjuk, hogy folytathassuk velük a közös munkát 3. évadban is.”

Az Eufóriát ugyanakkor nem kerülte el a kritikus hang sem, többen ugyanis fenntartásukat fejezték ki  Sydney Sweeney által alakított Cassie eltúlzott szexualizálása miatt, ráadásul azzal kapcsolatban is napvilágot látott néhány hír, hogy Barbie Ferreira és Sam Levinson munkakapcsolata rendkívül feszült volt a forgatás során, így a színésznő meg sem jelent a premieren.

Bővebb információ egyelőre nem érkezett a harmadik évaddal kapcsolatban, a második évad utolsó epizódja február 27-én jelenik meg. Az Eufória főbb szerepeiben ZendayaEric DaneJacob ElordiShiloh FernandezPaula MarshallAustin AbramsColman Domingo ls Storm Reid láthatók.

82 Eufória  (2019)

dráma

A sorozat olyan középiskolásokra koncentrál, akik életének szerves részét képezik a drogok, a szex és az erőszak. több»