2020.02.01 03:33 AngelCass Olvasottság: <100x
0

A Marvel Univerzum alfája és omegája

Hogy miért zseniális A vasember film? Nemcsak egy egész Filmes Univerzum "Big Bang"-je, hanem ezen felül egy tökéletesen összerakott film is, ami ha nem létezne a Marvel, akkor is megállná a helyét.

Nem érezhető sem a színészeken, sem a rendezésen, hogy mennyi minden múlt rajta 2008-ban, hiszen ha ez a film bukás lett volna, csődbe megy a MARVEL Studios, nem ismerné mindenki a képregényhősöket, nem lett volna több tucat embernek izzasztó egy csettintés.

A Marvel Univerzum alfája és omegája

Ha beleássuk magunkat a kulisszák mögé, akkor kiderül, hogy a legtöbb a színészeken múlott, hiszen hiányos forgatókönyvvel és rengeteg improvizációval kellet dolgozniuk. És talán ez a titka, persze azon felül, hogy valóban elkötelezett és tehetséges színészekkel van dolgunk, mert, ha belegondolunk: mikor megy jobban egy megmérettetés, akár egy vizsga? Ha rástresszelünk, vagy, ha lazán fogjuk fel, és nincs rajtunk a nyomás ? Itt is ez történt.

Egy nagyon szórakoztató, izgalmas, de komoly kérdéseket is feszegető (jó milliárdosnak lenni, mert meg tudja csinálni A vasember páncélt, de a milliárdoknak ára van, és egy fegyverkereskedőnél azt emberéletekben mérik).

Külön ki szeretném emelni Robert Downey Jr.-t, mert nála jobb embert nem találhattak volna Tony Stark szerepére, nekem ő marad mindig is A vasember, mintha ráírták volna a karaktert. Az évek során láthatjuk, hogyan forr össze a színész is a szerepével.

Ajánlom azoknak, akik egy igényes, jól összerakott filmre vágynak, és nemcsak ezt a filmet kapják meg, hanem egy több évig tartó Marvel őrületet is a megnézésével.

UI. Várd meg mindig a stáblista végét :D

81 A vasember  (2008)

akció | kaland | sci-fi

Tony Stark, a milliárdos feltaláló legújabb szuperfegyverének bemutatásakor fogsága esik Afganisztánban. Elrablói arra kényszerítik, hogy építsen meg egy pusztító rakétát,... több»

0