2016.10.08 16:57 e-batta Olvasottság: <100x
0

Nyakatekert történet

nak ez a filmje jobban tetszett, mint a Yogi, de ez sem érte el a Darling, Mr. Perfect és Billa szintjét. Reménykedtem benne, hogy találkozom majd olyan filmjével, ami nagyobb hatással lesz rám. És persze ez meg is történt a Baahubalival.

A sztori amúgy eléggé nyakatekert, és az elején ez még csak nem is derül ki. Jai () Olaszországban tanul, ahol összebarátkozik Manasával (, őt a Leaderben láttam először, az volt a debütáló filmje), akiről kiderül, hogy odahaza egészen más közegben kénytelen élni, mint a szabad, felhőtlen, és boldog olasz hétköznapokban. Jai szeretné, ha Manasa ilyen boldog lenne Indiában is, úgyhogy nem ront ajtóstul a házba, átjelentkezik Indiába, és összebarátkozik Manasa testvérével. Miután megérkezik a gyilkosság-bosszú-vérengzés háromszögében élő családhoz, mint barát, már kész terve van arra, hogyan lehetne a família minden tagját megváltoztatni. De a dolog nem annyira egyszerű még neki sem, hiába él úgy, mint Gandhi, és hiába olyan okos, mint Einstein. Mert a család azt szeretné, ha elvenné feleségül Manasát, de őt várja valaki más, valahol máshol.

Nyakatekert történet

A film amúgy nem rossz, és mikor úgy másfél óra múlva végre megjelent Anushka Shetty Vennela szerepében, már értettem is, hogy miért ódzkodik az esküvőtől, a két színésznő között zongorázni lehet a különbséget. Anushka ugyanis tényleg tud játszani, míg Richa azon kívül, hogy kellemesen néz ki, semmi más pluszt nem ad.

A dalok kellemesek voltak, a táncok is, de leginkább a közelharc és akció jelenetek voltak igazán jól megcsinálva, ebben aztán odatehette magát mindenhogyan.

0