2020.12.05 06:19 Félix Olvasottság: <100x
1

Tessa Thompson és Cris Hemworth viszi a prímet

Hatalmas baromságok vannak ebben a filmben, de szerintem vicces. A karakterek most nem sikerültek túl neggyőzőre. Az akciójelenetek elég királyak voltak. Nem mondom, hogy utáltam ezt a filmet, viszont nem is egy maradandó alkotás.

Tessa Thompson hozta a színvonalát, de most ebben a filmben nem okozott valami kellemes meglepetést az alakításával, mellette Cris meggyőzőbb volt, mint Tessa, hisz Cris Gemworth-t nem is annyira ismerem. Lekötött a film valameddig, aztán jött egy határ, valamikor csak unatkoztam, mert nem lehetett mást csinálni. Ezek a névrövidítések: H meg M. Elfogadható filmre sikeredett az új MIB. Várom a folytatást, már ha egyáltalán lesz, mert a producer nem tenné rosszul, ha folytatná a MIB című filmsorozatot.

Tessa Thompson és Cris Hemworth viszi a prímet

Maradjunk annyiban, hogy láttam fényévekkel jobb filmet, mint ez volt, de nem akarom nagyon-nagyon lehúzni ezt a filmet, és annyira nem is érdemli meg, hogy lehúzzam, mert volt az uncsi, fárasztó jelenetek között olyan is, ami nekem is tetszett, és az ilyen jelenetekből nem is egy volt. Bevallom, ez a valaha készült legrosszabb MIB film. Eléggé elszégyelli magát a többi MIB film mellett, de egyszer azért ezt is meg lehet nézni.

Szeretek valamit egy filmben: egy film 1. (első) részében szerepel főként egy színész, a film 2. (második) részében jön egy új szereplő. Egyébként már valamit megszoktam, ami pedig a következő: egy filmnek általában a 2. része, vagy esetleg az újabbik része izgalmas, jobb, mint az 1. rész, vagy a filmnek a régebbi része. Ez itt sem volt másképp. Itt is az előző volt jó, illetve jobb, mert hát ez sem volt borzasztó, borzalmas. A cím sajnos már elárulta a filmnek a 90%-át, így nem lehet mondani semmiféleképpen, hogy ez a film nagy meglepetést okozott. Legalábbis engem annyira nem lepett meg, hisz én mindig is rajongtam a MIB-ért, nem mintha most nem lennék oda érte, csak most egy kicsit lehúznám.

Elmondom, miképp ismertem meg ezt a filmet: állok a mozi előcsarnokában, és választom ki, melyik filmet akarom megnézni. Egyszercsak látom az új MIB film plakátját, és mutatta, hogy hamarosan, azaz november közepén lesz a mozikban. Én gondoltam, ezt muszáj lesz megnéznem, biztos olyan jóra sikeredett, mint a többi. Hát, elég csalódottan jöttem ki a teremből, de elfogadom ezt a filmet. Azért több poént belerakhattak volna, a sci-fit meg csökkenteni kellett volna, mert túltolták. Szóval ezt a filmet mindössze 85%-ra értékelem, szóval lehetett volna fényévekkel jobb is.

akció | kaland | sci-fi | vígjáték

A Sötétzsaruk már régóta védik a Földet a világmindenség legalantasabb lényeitől. Most azonban egy minden eddiginél nagyobb fenyegetéssel kell leszámolniuk: egy soraik közé... több»

1