Közösség

Vélemény:

61 Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley

(2024)

Axel Foley visszatér

Majorkas   2025.04.11 20:14
0

Komolyan azt gondoltuk, hogy 3 évtized után nem támasztják fel a franchise-t? 2023 elején már jöttek hírek a film folytatásával kapcsolatban, akkor azt mondtam, hogy ez csak vicc. Bevallom, szokatlan volt a karaktert ebben a nyugger formában látni visszatérni, de Eddie Murphy játékában most sem kell csalódnunk, bár jobban tetszett volna, ha most már rendőrfőnököt játszik. Megérdemelten. Annál inkább tetszett azonban a többi, régi visszatérő főszereplő és az új szereplők is. Kevin Baconnek kifejezetten jól állt az antagonista szerep. Joseph Gordon-Levitt nem annyira új vendég már a Netflixnél, és itt is remekül alakít az igazán új fizimiskájával. Nem tudom már megszámolni, hányadik filmje ez, ahol szintén rendőr a karaktere. A helikopteres jelenet egyszerre volt poénos és lenyűgöző. Jól összehozták, feldobta a sztorit. Tényleg. Addig a sok töltelékjeleneten unatkoztam. Elhúzták, és a finálé kicsit klisésre sikerült, de feltornázott a 4 csillaghoz, csak az erős nosztalgiafaktor miatt. 8/10