2020.11.11 14:32 Yosihiro Olvasottság: <100x
4

Ragnarök

Mindent lehet mondani, de azt, hogy ez egy rossz film, azt azért nem. Ha a látványosságot nézzük, máris elmondhatjuk, hogy nem spóroltak. A történet sántít, igen, de a szereplők azért adnak hozzá annyi pluszt, amiért ez egy jó film. A humor az, ami azt hiszem, a filmet tartja, nem is inkább az akció. Az akció amúgy is kevesebb lett. Nekem Hulk megjelenése volt a legjobb, azt hiszem, az azért ütős lett :). Már, ha valaki igazi mozihangzással nézi a filmet.

Összességében a film története adott volt, így a forgatókönyvet könnyebb volt megírni, ez jó. A szereplőknek adott figurái, karakteri vannak, igazából a kőember szerintem, aki humorban és teljesítményben is olyat adott, amit szívesen nézünk :). A szuperhősök hozták a formát, igazából nem volt váratlan. A hangi és képi effektek viszont ütősek lettek. Így összesen eléri nálam a négy csillagot, nem többet.

Ragnarök

Ami hiányzott a filmből, az az érzelem. Egy király elvesztését kicsit jobban megkreálhatták volna, és az Azgardi hölgy feltűnése pozitívum volt, de igazából nem tudott hozzátenni a filmhez. Igazából az akciójelenetek sem lettek azok, amit vártunk, de hiányérzetünk maradhat a plusz tekintetében. Nem kaptunk semmi extrát, pedig lehetett volna még a képregény története szerint is :). Ezektől függetlenül remek kis mese, jó kikapcsolódás.

A humor és a látvány, azt hiszem, kárpótol minket azért, hogy csak egy hőstettet vegyünk figyelembe, aki megmenti az Asgardiakat. Itt gondolok arra a katonára, aki feláldozza magát az űrhajóból kiugorva. A látványosság annyira remek, hogy a nagy "farkas" szinte fel sem tűnik a filmben, de azért hatásos lett. A befejezés is remek, mert jó, ezt szeretem, és talán egy folytatással tovább is lépnek, amire van esély. Üdv, Yosi

akció | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

A Marvel Studios új filmjében Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a... több»

4