2022.03.07 18:22 Gábor390920 Olvasottság: <100x
0

Megtalálni a saját boldogságodat

A sorozat, amelyre Amerika készen állt a '90-es évek végén: nyíltan beszéltek benne a szexről, a problémákról az ágyban, a nemi szerepekről, valamint előkerültek a társadalomból is problémák, melyeket szintén érintett a történet.

Főszereplői a négy barátnő, akik jóban-rosszban kitartanak egymás mellett és tanácsokkal látják el egymást, ha valamelyikük rászorul.

Megtalálni a saját boldogságodat

Carrie Bradshaw karaktere köré épül az egész sztori, neki van egy rovata egy napilapban, a szexről ír. Ő van a középpontban, mégis azt lehet érezni, hogy barátnői nélkül nem lenne sikeres. Hiszen ott van Miranda, az erős, karrierista nő, aki hadilábon áll a pasikkal, nemigen hisz a szerelemben. Charlotte, aki már majdnem mesevilágban és a szőke herceget várja, de barátnői ott vannak vele, hogy visszarángassák a földre. Samantha szintén sikeres a munkájában, valamint a férfiaknál is, akiknél csak a jó szexet keresi.

Ilyen barátnők mellett van bőven mit írnia Carrie-nek a rovatába.

Számomra Kim Cattrall karaktere, Samantha Jones az, aki elviszi a vállán ezt a sorozatot, hiszen ő kerül a legtöbbször a legkülönfélébb szexkalandba és ami a szívén, az a száján. Nem kertel, kimondja amit gondol, néha még ha fájdalmas is az, ami baráti tanács akar lenni.

A karakterek nagyon jól fel lettek építve, és az évadok előrehaladtával változtak is, mégis megmaradtak ugyanannak a szerethető nőknek, ahogyan megismertük őket a sorozat indulásakor.

Nyilván a sorozat lezárásában a barátnők megtalálták a saját boldogságukat, ekkor még a nézők sem tudhatták, hogy a sikeres sorozatot két mozifilm és egy újabb sorozat követi majd.

dráma | romantikus | vígjáték

Carrie egy éles nyelvű újságíró, aki New York legolvasottabb lapjánál dolgozik, saját, pikáns rovatáért milliók rajonganak. Barátnője, Charlotte zátonyra futott házassága... több»

0