2022.07.08 18:24 Tipikus Semmilyen Olvasottság: 245x
2

Kellemes kikapcsolódás!

A Grimm sorozatot nagyon nem akartam megnézni, Hosszú, különben is miről szól, na meg minek? De végül párom unszolására rávettem magam.

És elmondhatom, hogy nem bántam meg egyetlen percet, egyetlen epizódot sem. David Giuntoli az elején rettenetesen idegesített, mert úgy voltam vele, hogy nem erre a szerepre termett. (Kicsit még most is ez) De megbékéltem vele, és úgy mindennel, amit a film adott. Kifejezetten érdekes, ahogyan az emberekben rejtőző (vagy fordítva?) lények átalakulnak, és azonosulnak. Például Acsarkodó, Balam, Csirkefogó, Dúvad, Egércse, Fojtókígyó, Halálköpő, Jagár, Kéjencbak, Királykobra, Mézadó, Préridőg, Vadászmedve, Wendigo.

Kellemes kikapcsolódás!

Zseniális elnevezések, és a CGI által létrehozott keveréklények.

Nincs a sorozattal semmi baj, szépen indul, megtudunk mindent a Grimm harcosokról, és a keverék lényekről. Nick Burkhardt a Grimm és zsaru (David Giuntoli) és Monroe a dúvad (Silas Weir Mitchell) megismerkedéséről, és később barátságáról szól a központi rész. Lassan beszivárognak a mellékszereplők is, persze nekik is hatalmas, és fontos szerepük van a sorozatban.

Majd a keveréklények elleni harcok után, a negyedik évadtól már egy központi téma kerül előtérbe. Az uralkodóházak közötti élet-halál harc.

Őszinte leszek, nekem az első három évad sokkal jobban tetszett, de ezekkel sincs baj. Igaz, a lezárás kicsit fura, de hát nem lehet minden tökéletes.

Bitsie Tulloch, Sasha Roiz, Russell Hornsby, Bree Turner, Reggie Lee, és Claire Coffee, na ők azok, akik még emelték a film színvonalát, és nézhetőségét!

Én ezt jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani.

90 Grimm  (2011)

dráma | fantasy | horror | misztikus

SkyShowtime (2023.02.14.)

A sorozat a Grimm-testvérek meséinek adaptációja, amely a klasszikus történeteket a sötétebb oldalukról mutatja be. Nick Burkhardt az erdőben elkövetett sorozatgyilkosságok után... több»

2