2020.05.04 20:30 theVilandry Olvasottság: 697x
2

A mozijegy és két óra, amivel tartozik nekem a Warner

Moziban volt szerencsém az Öngyilkos osztaghoz. Kedvelem a szuperhősfilmeket, a szupergonoszakat meg még inkább, így igazi csemegének ígérkezett. A szereposztás szerintem kifejezetten erősre sikerült, a trailerekben a film látványosnak ígérkezett.

Az első jelek arra, hogy nem életem legjobb filmjét látom, viszonylag korán jöttek: már az elején érződött, hogy valójában ez a film nem egy "osztagról" fog szólni, hanem Harley Quinnről, Jokerről (aki nem is része az osztagnak mellesleg), és mellékvonalon úszik valahol Deadshot karaktere is. A többi szereplő motivációja kimerül abban, hogy "gonoszok vagyunk, viselkedjünk rosszul, de mentsük meg a világot".

A mozijegy és két óra, amivel tartozik nekem a Warner

A legtöbb karakteren érződik, hogy csak azért tuszkolták be a filmbe, hogy osztagnak nevezhessék, de játékidőt rájuk már nem szántak. Jared Letho Jokere kifejezetten gyengére és irritálóra sikerült, inkább éreztem egy komplett idiótának, aki egyedül nem tud kimenni a mosdóba sem, mint szupergonosznak, aki Gotham alvilágának teljhatalmú ura.

A főgonosz szerintem a szuperhősfilmgyártás legunalmasabb és legsemmilyenebb főgonosza, "pusztítsuk el a világot, mert az gonosz" indíttatású, lényegében ennyiben ki is merül.

A filmet a totális kudarctól és az 1*-tól mindössze Will Smith és Margot Robbie játéka és a jól eltalált betétdalok mentik meg számomra. A film annyira pocsék lett, hogy a készítők nemcsak a mozijegy árával és két órával az életemből tartoznak, hanem a buszjegy árával is; borzalmas volt a film.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Az Amanda Waller vezette titkos kormányszervezet, az A.R.G.U.S létrehoz egy szupergonoszokból álló speciális különítményt, az Öngyilkos Osztagot. Az elítéltek életveszélyes... több»

2