Közösség

Vélemény:

34 Egy Minecraft film

(2025)

La-la-la-lava, ch-ch-ch-chicken

Br623   2025.04.15 17:56
0

Ha egy játék olyan menő lesz, mint a Minecraft, akkor várhatóan előbb-utóbb úgyis csinálnak belőle egy filmet. Így történt ez most is, bár nem gondoltuk, hogy élő szereplőket tesznek a falusiak, endörmenek és kockák közé. Mégpedig nem is akárkiket, hanem Jack Blacket és Jason Momoát. Valószínűleg azért, hogy a moziba a gyerekekkel betérő anyukák is szívesen nézzék meg a filmet. Lett is belőle őrület, a fiatalok kedvenc csákányukkal, Minecraftos ruhákban mennek moziba. Jack Black pedig magához híven most is énekel. Az internetet felperzseli az agyament Steve's Lava Chicken dala. Ezekután akármilyen is lett a film, úgyis nagy sikere lesz, mert a gyerekek becipelik rá szüleiket. Márpedig nekem tetszett. Úgy éreztem magam, mintha egy videójátékban lennék, amit végigjátszottam. Mondjuk nekem amúgy is tetszeni szokott a nyolcvanas évekbeli hangulat. A filmet megnézve legalább tisztult a kép, hogy miről is beszélnek a gyerekek, amikor nagyban mesélik, hogy miket építettek a Minecraftban, kik a falusiak, a csontvázak, zombik... Szerintem remek kikapcsolódást nyújtott. Jack Black és Jason Momoa azért elég férfiasak, és érződik a kémia kettőjük között, ahogyan egymást ölelve repülnek, és pont, hogy semmi érzéki nincs benne, csak az "ú haver, ez kicsit kellemetlen volt" érzés. Nyugodtan meg lehet nézni a kölkökkel a filmet.